Imah

MyBirdDNA laboratorium nyaéta pamingpin dunya laboratorium pikeun manuk tes DNA hadir dina leuwih ti 300 nagara jeung sadia di 107 basa.
MyBirdDNA laboratorium nyaéta nu kahiji jeung ngan pinuh otomatis laboratorium pikeun DNA sexing jeung avian kasakit testing.
Luhur jumlah sampel jeung automatisation ngidinan pikeun nyadiakeun pikeun klien urang luhur akurat jeung kualitas hasil, pondok reureuh jeung biaya low harga.
Sadaya tes DNA anu dipigawé ku MyBirdDNA plateform nganalisa di Perancis.
Kami ngaharepkeun anjeun ngarasakeun pangalaman anjeun jeung urang !

Ieu video di handap ngécéskeun kumaha pikeun raraga DNA sexing jeung tes DNA dina MyBirdDNA

 

  • quality analysis
    Quality : pinuh otomatis analisis, dua kali mariksa hasil, nu leuwih ti 700 spésiés
Imah ieu panungtungan dirobah: Oktober 19, 2018 ku MybirdDNA